?> Ronaldo dacht aan pensioen toen hij bij Juventus speelde

Ronaldo dacht aan pensioen toen hij bij Juventus speelde

Ronaldo dacht aan pensioen toen hij bij Juventus speelde

Cristiano Ronaldo onthult dat hij erover dacht met pensioen te gaan toen hij voor Juventus speelde ‘als Leo Messi de Ballon d’Or had gewonnen’. De Portugese ster en Messi deelden een nooit eerder geziene rivaliteit toen ze meer dan tien jaar lang voortdurend streden om wie de beste speler op de planeet was. Soms was hij de Argentijn de baas en in sommige seizoenen was Messi hem ook voor.
Ronaldo beweerde tegenover Marchand dat hij de Ballon d’Or niet won omdat hij, in tegenstelling tot Messi, zijn comfortzone verliet om bij Juventus te gaan werken, en dat hij met pensioen zou gaan als de Argentijn de editie van 2019 zou winnen. Laten we dus hopen dat de grote man zelf lang genoeg blijft om te proberen van Camp Nou weer zijn dansvloer te maken, want dat zou er wel eens toe kunnen leiden dat Barca nog meer GOAT beschimpingen krijgt op Twitter. We kunnen niet wachten.
Manchester United overweegt naar verluidt Dusan Vlahovic en Benjamin Sesko als mogelijke vervangers voor Cristiano Ronaldo. Ronaldo scoorde 101 goals in 134 wedstrijden met Juventus en won twee Serie A titels, een Coppa Italia en twee Supercups. Ronaldo is een zeer competitieve speler en zal het er nooit mee eens zijn dat Messi hem in de bloei van zijn carrière in enig jaar overtrof.
Ondanks zijn dreiging besloot vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar Ronaldo natuurlijk wel door te spelen. Hij verliet Juventus om in 2021 terug te keren naar Manchester United, maar zal Old Trafford naar verwachting in 2023 verlaten.
United heeft een tekort aan opties in het centrum. Ronaldo wordt momenteel gesteund door Marcus Rashford en Anthony Martial, maar beide spelers spelen vaak beter vanaf een van beide vleugels en daarom wil United graag een conventionele nummer 9 aantrekken.

Freya

Laat je bericht achter