?> Over mij - Juventus News Channel

Over mij

Juventus, het team dat de meeste competitietitels in de Italiaanse geschiedenis heeft gewonnen, is het eerste team in Europa dat een Grand Slam in de Champions League en UEFA Cup heeft behaald. In de geschiedenis zijn sterren voortgekomen als Boniperti, Sivoli, Platini, Baggio, Zidane, Piero, Buffon, Nedved, Pirlo enzovoort.
Als Juventus-fan is trots het eerste gevoel. Juventus is een team met veel geschiedenis. Onze stijl is niet veranderd sinds het begin van dit team. Ongeacht de periode, ongeacht de coach, ongeacht de voetbalomgeving, wij zijn synoniem voor stabiliteit, strengheid en pragmatisme. Dat is zeldzaam. De erfenis van een team komt zo tot uiting.
Juventus is niet zo luxueus en rijk als Real Madrid, niet zo uitstekend als de resultaten van Milaan in de Champions League, niet zo goed als Inter Milaan zoveel prachtige Latijnse sterren heeft, niet zo knap als de voetbalvaardigheden van Barcelona, niet zo verfijnd en perfect als de prestaties van Bayern in alle opzichten. Maar Juventus is Juventus, stabiel, evenwichtig, low-key, agressief, uniek.
We hebben zwart-wit bloed, we geloven erin, onze spelers zijn loyaal en lief, onze fans zijn standvastig en volhardend. Bianconeri zwart en wit, de eenvoudigste twee kleuren, maar de twee kleuren die nooit uit de mode zullen raken. Eenvoudig en pretentieloos, maar tijdloos.
Vergeleken met andere Europese topclubs is onze opstelling nooit mooi genoeg, onze speelstijl nooit mooi genoeg, maar met een pragmatische instelling weten we de ene na de andere eer te behalen. Zelfs als iemand met een sukkel de grond raakt, kan hij nog rustig opstaan en de verloren kroon terughalen. Hoe is het om een Juventus fan te zijn? De ervaring is, vaak teleurgesteld, maar nooit hopeloos.
Welkom om me te contacteren als je een Juventus fan bent.