?> Paul Pogba is een "groot probleem" genoemd door Juventus-legende

Paul Pogba is een “groot probleem” genoemd door Juventus-legende

Paul Pogba is een “groot probleem” genoemd door Juventus-legende

De terugkeer van Paul Pogba bij Juventus is slechter verlopen dan de club had gehoopt, want de middenvelder heeft bijna het hele seizoen aan de kant gestaan. Zijn nachtmerrieachtige terugkeer is door voormalig middenvelder Marco Tardelli bestempeld als een “groot probleem”.

Tardelli heeft het Pogba kwalijk genomen dat hij op skivakantie is gegaan, terwijl hij nog steeds wacht op zijn tweede debuut voor de club vanwege een blessure. Een in het voorseizoen opgelopen knieblessure heeft de WK-winnaar van 2018 aan de zijlijn gehouden en hem belet om tot nu toe dit seizoen in een goedkope voetbaltenues te verschijnen, nadat hij een operatie nodig had om het probleem te verhelpen. Hoewel Juventus geen cent heeft uitgegeven om Pogba via een transfersom te verwerven, betalen ze de middenvelder een hoog salaris en krijgen ze er niets voor terug.

Juventus-baas Massimiliano Allegri heeft toegegeven dat hij niet weet wanneer Pogba beschikbaar zal zijn voor de selectie nu de blessure-nachtmerrie van de middenvelder voortduurt. Eerder liep Pogba een meniscusblessure op tijdens de voorseizoenstournee naar de Verenigde Staten in juli en later moest hij een operatie ondergaan waardoor hij werd uitgesloten van het WK in Qatar. Aangezien hij niet veel wedstrijden voor United speelde voordat hij de club verliet, is het niet logisch dat Juve hem nu nog toevoegt aan hun groep, maar ze zouden de fout in de zomer kunnen herstellen.

Maar ex-Italië international Tardelli, 68, is woedend over zijn capriolen. Hij vertelde 90 Minute op Rai 2: “Pogba gaat skiën terwijl zijn teamgenoten worstelen met de grote problemen van Juve. Vandaag is Pogba een groot probleem dat de Bianconeri moeten oplossen.” Ondanks zijn hoge salaris heeft Juve duidelijk gemaakt dat ze achter de Fransman staan.

Fans van Manchester United zullen flashbacks krijgen van Pogba’s tijd bij de club, luisterend naar Tardelli’s opmerkingen. Zijn lange periode aan de zijlijn heeft zijn sprookjesachtige terugkeer bij Juventus bezoedeld. Juventus eindigde als derde in de Champions League en is nu afgezakt naar de Europa League, waar ze later deze maand tegen Nantes zullen spelen.

Freya

Laat je bericht achter