?> Luca Pellegrini voltooit nieuwe uitleenbeurt aan Lazio

Luca Pellegrini voltooit nieuwe uitleenbeurt aan Lazio

Luca Pellegrini voltooit nieuwe uitleenbeurt aan Lazio

Juventus verdediger Luca Pellegrini heeft zijn uitleenovereenkomst met Eintracht Frankfurt ingekort en een nieuwe lening aan Lazio afgerond voor de rest van het seizoen, zoals bevestigd door de club. Na een teleurstellende periode bij Frankfurt, heeft Pellegrini ingestemd om zich bij Lazio aan te sluiten, slechts enkele uren voor de transfer deadline, meldt Sky Sport.

De Biancocelesti hadden duidelijk een nieuwe linksback nodig voor de januari transfer window, met Elseid Hysaj die niet kon overtuigen in de rol. Pellegrini werd de eerste helft van het seizoen uitgeleend aan Eintracht Frankfurt, maar keerde vroegtijdig terug naar Juve nadat hij slechts 14 keer in actie was gekomen in alle competities voor de Bundesliga club. Klik hier voor meer Juventus nieuws.

Dat verblijf bij Juventus zal eigenlijk niet veel voorstellen, want de Bianconeri sturen de 23-jarige verdediger naar Lazio voor een nieuwe uitleenbeurt tot het einde van het seizoen 2022-23. Pellegrini was geen succes in Duitsland en men hoopt dat hij het beter zal doen in Italiƫ, waar hij veel meer op zijn gemak is. Hij groeide op in de jeugdsector van Roma en speelde voor de club tot 2019, toen hij tekende bij Juventus in een swap deal met Leonardo Spinazzola.

Lazio was naar verluidt niet in staat om een zet te doen voor Pellegrini totdat ze hun ploeg wat lichter hadden gemaakt. Ze beslisten echter om zich eerst te concentreren op de komst van de Italiaan, alvorens zich bezig te houden met vertrekken. Bij Lazio krijgt Pellegrini een oude bewonderaar in manager Maurizio Sarri, die nu aan zijn tweede seizoen bezig is in de Italiaanse hoofdstad.

Freya

Laat je bericht achter