?> Juventus wil Sergej Milinkovic-Savic tekenen

Juventus wil Sergej Milinkovic-Savic tekenen

Juventus wil Sergej Milinkovic-Savic tekenen

Juventus is klaar voor Sergej Milinkovic-Savic en is van plan om in januari een officieel bod te doen aan Lazio. Zoals inmiddels bekend, volgt Juventus Sergej Milinkovic-Savic al geruime tijd. Sinds zijn komst naar Lazio in 2015, is de Serviër gegroeid van kracht naar kracht, en heeft zich gevestigd als misschien wel de beste middenvelder in de Serie A.
De middenvelder werd beroemd bij Fiorentina, weigerde een nieuw contract te tekenen en wees vervolgens lucratievere aanbiedingen van Arsenal en andere Premier League-ploegen af, omdat hij in januari 2022 zijn zinnen had gezet op Juve.
De Servische middenvelder heeft nog een contract tot 2024 bij de Biancocelesti, maar zij willen zijn verblijf in de hoofdstad graag verlengen. Lazio wil hem ook niet in het laatste jaar van zijn contract het volgende seizoen in zien gaan.
De Servische middenvelder wordt al lang gewaardeerd door Juventus, en zij zouden de trekker over kunnen halen voor een deal in januari, bewust van zijn contract situatie. Volgens TuttoMercatoWeb wordt een bod van 50 miljoen euro plus extra’s voorbereid. Clubvoorzitter Claudio Lotito blijft echter onverschillig tegenover het gebaar van de Bianconeri-getrouwen voor misschien wel zijn meest verkoopbare speler. Zoals gemeld door Il Messaggero (via LazioNews24), geeft de patron niets om het applaus.
De bron voegt eraan toe dat Juve hun plan om Milinkovic-Savic te strikken zorgvuldig zal bestuderen, en zal proberen zo snel mogelijk te begrijpen of Lazio bereid zal zijn om hun bod te aanvaarden. Dit seizoen heeft de Servische international drie doelpunten gemaakt en zeven assists gegeven in 14 Serie A optredens tot nu toe. Lazio begrijpt dat er veel interesse is in de Servische international, dus willen ze hem vasthouden.
Eventuele aanbiedingen die binnenkomen voor de Servische maestro zullen pas na het WK, tijdens de winterse transfer window, geëvalueerd worden. De Servische international gaat naar het WK van 2022 en zijn prijskaartje zou wel eens kunnen stijgen, afhankelijk van zijn prestaties in dat toernooi.
De Bianconeri zouden moeten verkopen om plaats te maken voor Milinkovic-Savic, door bijvoorbeeld Weston McKennie op te offeren aan Tottenham of Adrien Rabiot in de zomer als vrije speler te laten vertrekken.

Freya

Laat je bericht achter