?> Juventus weet nog niet zeker wanneer Paul Pogba terug is van blessure

Juventus weet nog niet zeker wanneer Paul Pogba terug is van blessure

Juventus weet nog niet zeker wanneer Paul Pogba terug is van blessure

Paul Pogba heeft het grootste deel van dit seizoen gemist sinds zijn overstap naar Juventus en heeft nog geen wedstrijd gespeeld. Clubmanager Max Allegri heeft onthuld dat hij nog steeds niet weet wanneer de middenvelder klaar is om zijn rentree te maken.

De Franse middenvelder is al het hele seizoen geblesseerd nadat hij een ernstige knieblessure opliep in zijn eerste wedstrijd voor het seizoen sinds zijn terugkeer bij Juventus in de zomer. De Fransman liep kort daarna een meniscusblessure op en zit sindsdien in een chaotisch herstelproces. Terwijl zijn teamgenoten trainen voor de herstart van het seizoen, kan de 29-jarige nog steeds niet rennen.

Na het uitstellen van een operatie heeft zijn herstel veel tegenslagen gekend, en het blijft onduidelijk wanneer hij weer in vorm kan komen en voor de club kan gaan spelen. “Paul is nog steeds niet consistent in training, dus ik kan niet zeggen wanneer hij terug zal zijn,” vertelde Allegri aan verslaggevers na een vriendschappelijke overwinning op Arsenal. De manager gaf ook een update over Federico Chiesa. De breedtespeler zou tegen Arsenal starten, maar kreeg tijdens de training een terugslag waardoor hij niet kon spelen.

De ploeg hervat de training op 27 december. Dit is wanneer Juan Cuadrado en Paul Pogba naar verwachting gepersonaliseerde trainingen zullen ondergaan. Volgens Calciomercato journalist Nicola Balice heeft Pogba nog minstens een maand nodig om volledig te herstellen. Wat Federico Chiesa en Dusan Vlahovic betreft, zal de medische staf hun toestand evalueren alvorens hen groen licht te geven om de training te hervatten met de rest van de ploeg.

De Bianconeri hebben al genoeg spelers met fitheidsproblemen in hun boeken staan. Angel Di Maria raakte in de eerste helft van het seizoen drie keer geblesseerd. Hij keerde uiteindelijk tijdig terug in de basis in goedkope trainingspak en speelde een vitale rol in Argentinië’s WK-triomf op Frankrijk in de finale van zondag. Volgens La Gazzetta dello Sport in Italië hebben sportief directeur Cherubini en de zaakwaarnemer van de speler elkaar na het WK ontmoet met een mogelijke verlenging op tafel. Di Maria en zijn nationale ploeggenoot Leandro Paredes zouden tussen 29 en 30 december moeten terugkeren.

Freya

Laat je bericht achter