?> Juventus staat open voor vertrek Adrien Rabiot temidden van interesse Premier League clubs

Juventus staat open voor vertrek Adrien Rabiot temidden van interesse Premier League clubs

Juventus staat open voor vertrek Adrien Rabiot temidden van interesse Premier League clubs

Volgens Calciomercato (h/t Liverpool.Echo) hebben de Serie A-reuzen Juventus hun vraagprijs vastgesteld voor de Franse vedette Adrien Rabiot in verband met links naar Liverpool in de komende transferperiode. Na drie teleurstellende jaren in Turijn is de speler eindelijk een stap omhoog aan het zetten en is hij sinds het begin van de campagne een steunpilaar voor Juventus.

Zijn huidige contract bij de Bianconeri loopt nog maar 6 maanden door, wat betekent dat hij aan het eind van dit seizoen als vrije speler kan vertrekken. Rabiot heeft bijna elke minuut voor Frankrijk gespeeld op het WK en zal waarschijnlijk een sleutelrol spelen in de halve finale tegen Marokko.

Juventus kan Rabiot nu echter niet echt een nieuwe deal geven. De financiële problemen van de club na het aftreden van het hele bestuur eerder deze maand betekenen dat een nieuw contract voor Rabiot er gewoon niet komt. CalcioMercato suggereert dat Juventus-manager Massimiliano Allegri zich er nu bij heeft neergelegd dat hij Rabiot zal verliezen.

Calciomercato beweert dat Juve bereid is Adrien Rabiot op te geven of te laten gaan als dat hun kansen vergroot om Mount van Chelsea te halen. De Oude Dame zou een bedrag tussen 10 en 15 miljoen euro voor de 27-jarige in januari ‘zeer overwegen’. De bron gelooft echter dat zelfs dit vooruitzicht onwaarschijnlijk blijft door twee obstakels. De eerste is de grote waardering van Max Allegri voor de speler. De tweede hindernis is de wil van de speler.

Newcastle United is ongelooflijk serieus over Rabiot en bereidt zich voor op een lucratief bod in de winterse transferwindow, in de hoop de concurrentie voor te blijven. Calciomercato beweert ook dat Arsenal en Chelsea in de race zijn voor Rabiot. Zij geven er momenteel de voorkeur aan om Rabiot in de zomer op een gratis transfer te contracteren, maar Newcastle is klaar om in januari een poging te wagen.

Freya

Laat je bericht achter