?> Juventus krijgt cash-plus-speler deal van Arsenal voor Dusan Vlahovic transfer

Juventus krijgt cash-plus-speler deal van Arsenal voor Dusan Vlahovic transfer

Juventus krijgt cash-plus-speler deal van Arsenal voor Dusan Vlahovic transfer

Arsenal heeft naar verluidt een “sensationeel verzoek” gedaan aan Juventus uit de Serie A om Dusan Vlahovic tijdens de transferperiode van januari te kopen. De Servische international wees de Gunners in januari af voor Juventus en verhuisde van Fiorentina naar de Oude Dame, maar hij komt mogelijk een jaar later naar Noord-Londen dan velen bij Arsenal hadden gehoopt.

Vlahovic was 12 maanden geleden bij Fiorentina, waar hij een indrukwekkend seizoen beleefde voor I Viola en de aandacht trok van de Europese elite. Ondanks een rendement van 16 doelpunten en vier assists in zijn eerste 36 wedstrijden, is Vlahovic’s tijd bij Juventus niet helemaal naar wens verlopen. De Oude Dame staan 10 punten los van de top van de Serie A, terwijl de Gunners bovenaan staan in de Premier League.

Volgens berichten in Italië hebben de Gunners contact opgenomen met de vertegenwoordigers van de aanvaller om een mogelijke deal in januari te bespreken. Juventus maakt een moeilijke tijd door, maar kijkt nog steeds naar Arsenal’s Gabriel Magalhaes als mogelijke aanwinst. De Braziliaanse centrale verdediger vormt een formidabel partnerschap met William Saliba en hoewel het onwaarschijnlijk is dat Mikel Arteta zijn vertrek zou goedkeuren, zou de mogelijke komst van Eintracht Frankfurt-ster Evan Ndicka de klap kunnen verzachten.

Juve werd verrassend uit de Champions League gekegeld, voordat hun hele bestuur ontslag nam – terwijl de club ver achter ligt in de race om de Scudetto terug te winnen. De Oude Dame zou wel eens spelers moeten verkopen die niet gelukkig zijn met de huidige staat van de ploeg. Er wordt gezegd dat Massimiliano Allegri’s ploeg bereid is 34,4 miljoen pond plus extra’s te bieden en middenvelder Arthur – die het hele seizoen bij Liverpool speelt – uit te lenen met een optie tot koop. In de tussentijd heeft de onzekerheid over de financiën van Juventus geleid tot meer speculatie over de toekomst van veel sterren van de Oude Dame en er wordt verwacht dat velen in verband worden gebracht met een vertrek.

Freya

Laat je bericht achter