?> Juventus en Lazio zijn beiden competitief

Juventus en Lazio zijn beiden competitief

Juventus en Lazio zijn beiden competitief

Ondanks recente mislukkingen in Europa, zijn zowel Juventus als top-vier rivalen Lazio de laatste tijd in topvorm in ItaliĆ«, en zij betwisten zondag de laatste wedstrijd van de Serie A van 2022. Juventus haalde zondag de krantenkoppen door felle rivalen Inter Milan met 2-0 te verslaan in de Derby d’Italia, terwijl Lazio Roma met 1-0 versloeg in de Derby della Capitale.
Verweven met hun mislukkingen in de Champions League groepsfase, heeft Juventus vijf opeenvolgende overwinningen en clean sheets in de Serie A behaald, waardoor het voor het eerst sinds augustus weer in de top vier staat. In de zomer besefte Juventus dat ze zoveel jonge middenvelders in hun groep hadden, nadat Nicolo Fagioli en Nicolo Rovella waren teruggekeerd van hun uitleenperiode bij de club. Ze moesten een aantal van hen opnieuw uitlenen om hun ontwikkeling voort te zetten.
De Oude Dame ziet er nu goed uit en hebben hun laatste drie Serie A wedstrijden op rij gewonnen. Juventus is goed op dreef in de Serie A. Ze zullen proberen dat momentum vast te houden wanneer ze het opnemen tegen Lazio in het Allianz Stadium stadion op zondag, 13 nov 2022, om 19:45 UTC. De Oude Dame kreeg begin oktober voor het laatst een competitiedoelpunt tegen, uit tegen Milan, nu Max Allegri’s aandringen op pragmatisch voetbal zijn vruchten begint af te werpen na een moeilijke start van de campagne in binnen- en buitenland.
Maurizio Sarri’s ploeg moest het stellen zonder sleutelbetalers Ciro Immobile en Sergej Milinkovic-Savic, maar slaagde erin de thuisploeg, die naar hun vierde nederlaag van het seizoen zakte, in bedwang te houden. Het was Lazio’s zevende clean sheet van de laatste acht wedstrijden, wat betekende dat Sarri’s mannen Roma naar de derde plaats op de ranglijst tilden.
In een ontmoeting tussen twee ploegen die de laatste weken resultaten bij elkaar sprokkelden, moeten de twee misschien genoegen nemen met een deel van de buit deze zondag. Juventus vs Lazio belooft een spannende wedstrijd te worden, met beide partijen die graag willen winnen.

Freya

Laat je bericht achter