?> Paul Pogba neemt deel aan Juventus-training na knieoperatie

Paul Pogba neemt deel aan Juventus-training na knieoperatie

Paul Pogba neemt deel aan Juventus-training na knieoperatie

Juventus voegde Paul Pogba in de zomer toe aan hun selectie, in de hoop dat ze een van de beste spelers ter wereld hadden getekend voor hun middenveld. De 29-jarige Franse middenvelder liep echter een knieblessure op tijdens de trainingsreis van de club voor het seizoen in de Verenigde Staten. Hij onderging begin september een operatie en werkt sindsdien langzaam aan zijn herstel.

Het heeft lang geduurd voor Pogba, die begin september een knieoperatie onderging nadat hij een operatie aan zijn gedeeltelijk gescheurde meniscus, die hij opliep in de training na Juventus’ vriendschappelijke wedstrijd in Las Vegas in juli, had willen vermijden. Zijn rentree in de competitie zou eind januari kunnen plaatsvinden, hoewel La Gazzetta dello Sport heeft gezegd dat Juve’s belangrijkste doel is om te kunnen rekenen op een in vorm verkerende Pogba voor de Europa League play-offs tegen Nantes op 16 en 23 februari.

De Fransman Paul Pogba, middenvelder van Juventus, trainde dinsdag gedeeltelijk mee met de rest van zijn teamgenoten, waardoor hij sneller terugkeert om zijn debuut te maken in zijn tweede periode bij de Italiaanse club. Het officiële YouTube-kanaal van de club uploadde een video met enkele hoogtepunten van de dubbelsessie van die dag. Hij ligt er waarschijnlijk nog een paar weken uit, omdat de club hem niet te snel terug in voetbaltenues wil hebben.

Uit een bericht op Calciomercato blijkt dat Juve hem graag in de ploeg wil hebben en hoopt dat hij geen nieuwe tegenslag krijgt terwijl hij weer volledig fit wordt. We wachten nog steeds op die eerste start terug. Misschien, zoals Vlahovic, komt het voor het einde van januari. Misschien is het in februari. Sommigen hebben echter kritiek op zijn trage terugkeer, met name zijn beslissing om eind 2022 naar de bergen te gaan toen hij nog gedwongen werd tot vervelende spieropbouwende oefeningen en individuele conditietraining.

Ondertussen leidde de zege in het Allianz Stadium tot Juve’s achtste overwinning op rij, waardoor de ploeg van de Italiaanse coach Massimiliano Allegri naar de tweede plaats steeg na een slechte start van het seizoen waarin ze in de groepsfase uit de Champions League crashten.

Freya

Laat je bericht achter