?> Arsenal is geïnteresseerd in Dusan Vlahovic temidden van onrust bij Juventus

Arsenal is geïnteresseerd in Dusan Vlahovic temidden van onrust bij Juventus

Arsenal is geïnteresseerd in Dusan Vlahovic temidden van onrust bij Juventus

Juventus zou bereid kunnen zijn om Dusan Vlahovic te laten vertrekken, met Arsenal als koploper in een mogelijke race om de Servische aanvaller, volgens Calciomercato. Sinds zijn komst van Fiorentina in januari van dit jaar heeft Vlahovic 16 doelpunten gemaakt en vier assists gegeven in 36 optredens in een gestreept goedkope voetbalshirts.

Vlahovic was het belangrijkste doelwit van Arsenal in de vorige januari-periode. Uiteindelijk verhuisde de Serviër naar Turijn met Juve in een deal ter waarde van ongeveer 63 miljoen pond. Dit seizoen heeft de 22-jarige tot nu toe zes doelpunten en een assist in 10 Serie A wedstrijden op zijn naam staan. Hij heeft ook een doelpunt op zijn naam staan in de rampzalige Champions League-campagne.

In september beweerde Calciomercatoweb dat verschillende clubs, waaronder Arsenal, geïnteresseerd waren in Vlahovic. Na de blessure van Gabriel Jesus is er mogelijk iets veranderd als het gaat om het aantrekken van een spits in de winter en te midden van de financiële zorgen bij Juventus is een overstap wellicht meer mogelijk dan voorheen. Calciomercato meldt dat Juventus bereid is om Vlahovic in januari te verkopen en dat Arsenal de race leidt om de aanvaller van de Servische international halverwege het seizoen naar het Emirates Stadium te halen.

Maar hoewel een contract in januari om de afwezigheid van Jesus op te vangen zou helpen, zou een overstap naar Vlahovic waarschijnlijk pas in de zomer plaatsvinden. In de tussentijd wordt Juventus momenteel onderzocht op vermeende financiële onregelmatigheden, en hun huidige situatie zou hen kunnen dwingen om belangrijke spelers te verkopen.

Vlahovic, door Micah Richards omschreven als “bliksemsnel”, zou een grote strijd moeten leveren om het nummer negen shirt met Gabriel Jesus. Niettemin is Vlahovic het soort doelpuntenmaker dat Arteta nu waarschijnlijk goed kan gebruiken. Hem in januari bij Juventus weghalen zal echter geen gemakkelijke opgave zijn. Vlahovic is een hoeksteen in het project van de Oude Dame, en een vertrek in januari is zeer onwaarschijnlijk.

Freya

Laat je bericht achter